>

Healy Frequentietherapie - Nieuwbalans

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
Healy Frequentietherapie
Sinds kort werk ik met een nieuw apparaat voor frequentietherapie: De Healy.
 
Wat doet de Healy?
 
De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er diverse gezondheidsproblemen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer normaliseert.
 
De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.
 
De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Daarnaast is de Healy ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen zoals stress, burn-out, hormonale disbalans, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten, overgangsklachten etc.. Alleen worden deze toepassingen (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde.
 
Met de Healy kan ik een screening maken van uw gezondheidstoestand, waarna het apparaatje de juiste frequenties naar uw lichaam stuurt. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.
 
Heb je chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, depressie, angst, slaapstoornissen, stress, burn-out, hormonale disbalans, vermoeidheid, huidproblemen,  klachten aan spieren en/of gewrichten, overgangsklachten of kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!
 
Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut.  

Als u een afspraak met mij wilt maken voor een behandeling of uitleg stuur dan een mail voor meer informatie over de Healy Klik hier
 
 
*Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker of wanneer er kans op bloedingen of embolie is.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu